Producent:
Wciąż uznawana za najlepszą mączkę rybną do produkcji kulek proteinowych. Nasza mączka LT produkowana jest w fabryce w Danii, przy zachowaniu najwyższych standardów produkcji. LT oznacza Low Temperature czyli niską temperaturę. W praktyce oznacza to że mączka ta jest doskonale strawna. Bogata w wartościowe aminokwasy i tłuszcze.
Podziel się ze znajomymi:
Wciąż uznawana za najlepszą mączkę rybną do produkcji kulek proteinowych. Nasza mączka LT produkowana jest w fabryce w Danii, przy zachowaniu najwyższych standardów produkcji. LT oznacza Low Temperature czyli niską temperaturę. W praktyce oznacza to że mączka ta jest doskonale strawna. Bogata w wartościowe aminokwasy i tłuszcze. Mączka jest produkowana wyłącznie z całych świeżych ryb morskich i w bardzo łagodnych warunkach. Obejmuje to delikatne parowanie i suszenie w próżni niskiej temperatury. Strawność białka mączki LT to minimum 90%. Poziom białek to minimum 70% a poziom tłuszczów to max. 13%.
Dozowanie do 30%