Producent:
Cukier mleczny znajdujący się głównie w mleku krowim powstający z galaktozy i glukozy, jest głównym składnikiem serwatki w proszku. Jak wszystkie słodziki jest to sprawdzony atraktor przynęt karpiowych. Działa bardzo dobrze z przynętami na bazie protein mlecznych.
Podziel się ze znajomymi:
Cukier mleczny znajdujący się głównie w mleku krowim powstający z galaktozy i glukozy, jest głównym składnikiem serwatki w proszku. Jak wszystkie słodziki jest to sprawdzony atraktor przynęt karpiowych. Działa bardzo dobrze z przynętami na bazie protein mlecznych.
Składnik ten posiada właściwości konserwujące i zwiększa trwałość przynęty.
Charakter produktu: biały proszek, bardzo słodki mleczny aromat, całkowicie rozpuszczalny w wodzie, obojętna wartość Ph
Dawkowanie: 1 - 3%,
W przypadku stosowania go w mieszankach zanętowych, ziarnach i spod mixów nie posiada ograniczeń stosowania.