Producent:
Mączki zwątroby kałamarnicy posiadają bardzo wysoki odsetek wolnych aminokwasów , przez co mączki z kałamarnicy, oraz wątroby z kałamarnicy posiadają bardzo wysoki odsetek wolnych aminokwasów , przez co są bardzo dobrze rozpuszczalne w wodzie. Jest to bardzo dobry dodatek do wszelkich kulek, czyni je bardziej atrakcyjnymi. Są bardzo dobrze rozpuszczalne w wodzie.
Podziel się ze znajomymi:
Mączki z wątroby z kałamarnicy posiadają bardzo wysoki odsetek wolnych aminokwasów , przez co są bardzo dobrze rozpuszczalne w wodzie. Jest to bardzo dobry dodatek do wszelkich kulek, czyni je bardziej atrakcyjnymi. Dozowanie mączek waha się na poziomie 10-25% z całości miksu bazowego. Koncentraty mają bardzo mocny zapach.
Wilgotność: 6%
Zawartość białka: 70%
Tłuszcz: 15%
Popiół: 9%
1 Question(s) answered